Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чудова подорож до столиці

Дата: 27.12.2017 08:32
Кількість переглядів: 773

Фото без опису  Фото без опису

Мій син, учень 9 класу Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зоненко Богдан взяв участь у Всеукраїнському огляді творчих робіт «Забуті пам’ятки історії та культури України», який проводиться Міністерством культури України. Богдан став номінантом цього конкурсу і був запрошений на його заключний етап у м. Київ. Разом із керівником, учителем української мови та літератури Українець Тетяною Іванівною він дослідив давню історичну пам’ятку с. Привілля – камінь з викарбуваними словами, написав творчу роботу «Лиш камінь серед полинів століття лічить на світанні».

Фото без опису  Фото без опису

Це конкурс вседержавного масштабу, на якому були представлені роботи учнів та студентів з усієї України, 4 з Донецької області.

Заключний етап проводився 19 грудня в Галереї Києво-Печерської Лаври. На ньому були присутні представники Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України та співголови оргкомітету - професор   національної академії керівних кадрів культури та мистецтв Антонович Є.А.,   кандидат історичних наук, Заслужений працівник культури України БУР’ЯНОВА Марія Іванівна.

За проявлену зацікавленість у виявленні забутих або маловідомих пам’яток історії та культури України переможці та їх керівники були нагороджені дипломами, подяками та солодкими подарунками.

Нам поталанило, що побували на захоплюючому творчому заході у стольному Києві, до того ж у День Святого Миколая.

Приємно усвідомлювати співзвучність патріотичних бажань громадськості, освітян, учнівства із задумами ініціаторів огляду-конкурсу. Ми єдині у своєму прагненні захистити історичні та духовні надбання рідної України.

Від себе та батьківського комітету хочу подякувати Українець Т.І., яка постійно працює з обдарованими учнями школи, роботи яких займають призові місця у творчих конкурсах різного рівня.

Зоненко Г.В., директор

Привільської ЗОШ І-ІІІ ст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь