Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чимало свят дарує нам весна…

Дата: 10.05.2016 08:59
Кількість переглядів: 732

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису 

Чимало свят у нашому житті, але одне, яке об’єднує весь світ – свято Перемоги. 9 Травня привільчани від мала до велика з гірляндами та квітами зібралися біля братської могили, щоб вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя заради щасливого майбутнього. Ми пишаємося тим, що у цей день з нами був присутнім Лідовський Іван Семенович – єдиний ветеран, який залишився у селі.

З урочистою промовою на  мітингу звернулися до односельців настоятель Михайлівського храму отець Дмитрій, секретар Черкаської об’єднаної територіальної громади Кривоконь Олексій Сергійович та староста села Привілля Колісник Тетяна Миколаївна.

З побажанням мирного неба  святковий концерт відкрили малюки з дитячого садочку «Тополька».

 Фото без опису мФото без опису

Піснями воєнних років схвилювали глядачів кращі голоси Привілля: учениця 9-го класу Свівальнєва Тетяна, вчитель Васильєва Ганна Володимирівна, директор СБК Крамаренко Дмитро Михайлович. Поезії читали Загребельна Валерія, КонобрицькийДимитрій, Крамаренко Анастасія, Полуніна Тетяна, Плотникова Віолетта. А учні початкової школи разом з Корнієнко Нелею Костянтинівною прикрасили зал своїми художніми роботами.

Вшанували пам'ять загиблих солдатів гурт «Козачата» на чолі з Голік Тамарою Іванівною.Бурхливими оплесками глядачі зустрічали на сцені хор «Першоцвіт» учнів 6-7 класів під керівництвом Кіріндясової Олени Сергіївни. Сюрпризом став виступ директора школи Зоненко Галини Вікторівни, завуча Крамаренко Лілії Валеріївни та педагога-організатора Кіріндясової Олени Сергіївни, які підготували яскраву музичну композицію, чим особливо здивували своїх колег, батьків та учнів.

Фото без опису Фото без опису

Зал підвівся і зі сльозами на очах разом з Покотилом Володимиром Володимировичем підспівував традиційну фінальну пісню «День Победы».

Фото без опису Фото без опису

По закінченню свята всіх чекала польова кухня, яку організувала староста Колісник Тетяна Миколаївна за матеріальної підтримки підприємців та фермерів села Привілля. Завзяті дівчата Конобієвська Аліна та Борисенко Світлана пригощали усіх бажаючих справжньою солдатською кашею та солодким чаєм.

 

Жителі села Привілля:

Валентина Віталіївна Курбанова,

Нелля Миколаївна Шевченко,

Лідія Григорівна Шнурко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь