Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мій улюблений світ  - Без насильства, Без жорстокості, болі і зла, Де народом заспівана пісня Містить тільки хороші слова…

Дата: 11.12.2017 10:15
Кількість переглядів: 1361

        

        

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проходить з 25 листопада по 10 грудня кожного року, у Черкаській ЗОШ І-ІІ ст. відбулися  наступні заходи:

27.11.2017р.  практичним психологом Курською В.В. проведені тренінги з учнями 7-9 класів: « Насильство – не для нас!» та анкетування учнів 5-9 класів : «Як я розумію насильство».

28.11.2017р. бібліотекарем Бакалдіною В.О. була оформлена книжкова виставка : «Біль душі людської…»

29.11.2017р. класними керівниками були проведені виховні години : «Геть насильство над дітьми!», « Ми – проти насильства!», « Добро у серці», «Повага до інших починається з себе»

30.11.2017р. була представлена виставка колективних робіт : «Ми обираємо щасливе дитинство», де учні кожного класу мали змогу проявити свою креативність та творчість.

01.12.2017р. – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Практичним психологом був проведений тематичний захід для учнів 5-9 класів :             « СНІДу –ні!». Учні 8 класу нагадали про страшну хворобу, яка знищує життя з неймовірною швидкістю, а також за допомогою інсценізації наголосили на тому, що від нашої поведінки залежить наше здоров’я.

У цей день для учнів 7-9 класів пройшов тренінг : « СНІД – знати, щоб жити»

05.12.2017р. у рамках Всеукраїнського тижня права учням школи була представлена виставка : « Закон і Право для всіх єдині», а також проведений тренінг для учнів 5-6 класів : «Виховуємо толерантність».

06.12.2017р. відбулися тематичні виховні години по класах , а також з нагоди Дня Збройних Сил України  відбулося  фізкультурно-спортивне свято. На святі був присутній Грунський І.В. - старший лейтенант Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.

07.12.2017р. була представлена виставка малюнків: «Маю права, виконую обов’язки”

08.12.2017р. вчителем права Соколовою Г.І. був проведений захід для учнів 5-9 класів : «Знай свої права», а також учні створили скрайп букінг : «Права дитини очима дітей». На завершення тижня  учні школи приєдналися до акції « Ми проти насильства» та прикрасили дерево на шкільному подвір’ї синіми стрічками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь