Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Черкаській об'єднаній громаді відсвяткували День Святого Миколая

Дата: 20.12.2017 11:08
Кількість переглядів: 607

          

 19 грудня в Черкаській об’єднаній громаді для дітей різних соціальних і вікових категорій відбулося культурно-мистецький захід  «Світ чудес Святого Миколая». На свято зібралося більше сотні учасників. З подарунками до дітей разом із Святим Миколаєм завітали Черкаський селищний голова Падалка С.В. та  представник  народного депутата Юрія Солода.  

        

    Казкові герої та юні артисти закладів культури селищної ради подарували дітям новорічну казку, грали разом з ними в цікаві ігри, пропонували веселі розваги. На майстер-класах по виготовленню ялинкових прикрас діти навчалися робити сніжинки, янголят, ялиночки та ліхтарики.

        

        

Також керівником гуртка образотворчого мистецтва Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру Падалка К.А. була оформлена художня виставка найталановитіших юних художників об’єднаної громади.

        

Найталановитіші художники, фіналісти загальногромадського конкурсу малюнків «Світ чудес Святого Миколая», отримали солодкі подарунки від представника  народного депутата Олега Недави, а переможці -  грамоти та подарунки від  настоятеля Свято-Знаменського Храму отця Сергія.

Всі залишилися задоволеними та на згадку про чудове свято мали змогу сфотографуватися біля ялинки з святим Миколаєм, казковими героями та почесними гостями свята. 

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь