Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати за роботою!

Дата: 26.02.2018 12:16
Кількість переглядів: 765

                             Депутати за роботою!

            23 лютого 2018 року  о 10.00 в приміщення Черкаської ЗОШ 1-111 ступенів № 1 відбулося перше засідання 26 позачергової сесії Черкаської селищної ради.   Із загальної кількості депутатів/ 26/ участь у роботі сесії приймали 15 депутатів.   На порядок денний було винесено  29 питань.  В тому числі  13 питань, що регулюють земельні відносини в об’єднаній територіальній громаді / надання згоди на розробку Детального плану території, затвердження проектів землеустрою,  надання дозволу на виготовлення технічної документації та  затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок,    погодження питання щодо затвердження проекту землеустрою, надання дозволу на розробку Генеральних планів населених пунктів/.    З метою реалізації механізму передачі з державної власності до комунальної власності  об’єднаних територіальних громади земель сільськогосподарського призначення, що перебувають за межами населених пунктів,   було затверджено  два рішення «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» та «Про звернення до головного управління Держгеокадастру у Донецькій області».

             Депутати  ухвалили  зміни  до  заходів  Програми щодо вирішення житлових питань дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на території Черкаської селищної ради на 2018 рік в частині уточнення  сум, які виділяються з обласного та селищного бюджетів на придбання житла дітям-сиротам; заслухали звіт директора комунального підприємства «Громада»  про організацію роботи підприємства протягом 2017 року та затвердили Програму розвитку та фінансової підтримки КУП «Громада».    

            Вперше селищною радою  затверджена Програма зайнятості населення  Черкаської селищної ради на 2018-2020 роки.

           Депутати  погодили проект рішення селищної ради «Про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Черкаської селищної ради» та винесли даний регуляторний акт на громадське обговорення.

            Відповідним рішенням селищна  рада делегувала  представника  до Госпітальної ради Слов’янського госпітального округу Донецької області.

 Та найголовнішим питанням був звіт  селищного голови Падалка С.В. про виконання власних та делегованих повноважень протягом 2017 року перед громадою, депутатами  та членами виконкому селищної ради,  керівниками  бюджетних закладів та установ, що здійснюють діяльність на території селищної ради  та  представниками громадськості.  /  Детально з текстом  та презентацією звіту селищного голови можна ознайомитися на  офіційному веб-сайті громади/.  Завершуючи звіт, селищний голова висловив подяку  усім, хто допомагав  селищній раді в нелегкий період розвитку  практичними справами, своїм досвідом, конструктивними порадами та об’єктивними зауваженнями та  закликав всіх і надалі трудитися з повною віддачею та благо мешканців, адже тільки спільними  зусиллями ми можна   створити та розбудувати процвітаючу громаду.

                                                                         Виконавчий апарат селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь