Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВОРІЧНЕ СВЯТО У ЧЕРКАСЬКОМУ ДНЗ

Дата: 04.01.2017 14:08
Кількість переглядів: 964

     

30 грудня 2016 року у Черкаському ДНЗ відбулося новорічне свято для малят «У пошуках чарівної квітки».

Серед гостей свята були голова Черкаської селищної ради Падалка Сергій Володимирович, завідувач сектору з питань освіти Черкаської ОТГ Литвинова Ірина Михайлівна, директор Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Горбатко Наталія Вікторівна, перша вчителька майбутніх першокласників Прядко Вікторія Вікторівна та вчитель початкових класів Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Ісик Олеся Леонідівна.

 Сюжет новорічної казки розгортався у детективному жанрі: зла Баба Яга викрала у добрих Кікімори та Лішого чарівну квітку бажань, бо дуже хотіла отримати новорічні подарунки. Крім того злюча бабця розкидала пелюстки по всьому світу. Ось і довелось Кікіморі та Лішому за допомогою глобуса мандрувати з дітьми по всій земній кулі, щоб знайти пелюстки чарівної квітки.

Побували наші герої у Парижі, де їх зустріли мужні мушкетери і чарівні принцеси та віддали одну пелюстку. Привів чарівний глобус Лішого та Кікімору до Антарктиди, де пінгвіни знайшли ще одну пелюстку у сніговій кучугурі. А третя пелюстка знайшлася у прекрасних східних красунь з Близького Сходу.

Як завжди буває в казках – все закінчилося добре. Пелюстки знайшлися, Баба Яга стала доброю та повернула останню пелюстку, а ще допомогла знайти Дідуся Мороза.

Діти з захопленням розповідали вірші  Діду Морозу, співали, танцювали, грали в веселі ігри.

Наприкінці свята діти одержали даруночки від Діда Мороза.

Дуже велика подяка Склярову Олександру Олександровичу – людині з великим, добрим та чуйним серцем, -  за чудові новорічні подарунки.

Батьки дуже старанно готували костюми для своїх дітей і, завдяки цьому, свято вийшло ще яскравішим. Вони також приготували солодкі подарунки дошкільнятам.

Литвинова Ірина Михайлівна,   завідувач сектору з питань освіти Черкаської ОТГ, передала малятам солодощі від депутата Верховної ради України Юрія Солода.

Вчителька майбутніх першокласників Прядко В.В. привітала малят смачним тортиком.

Оченята діток сяяли радістю від одержаних подарунків, але водночас вони були горді собою за те, що не злякалися Бабусі Ягусі та допомогли стати їй доброю, та за те, що вправно танцювали та добре співали.

Ми щиро вдячні творчим та талановитим людям, що допомогли розіграти казку для малят. В ролі Дідуся Мороза виступив методист Черкаського Черкаського культурно-оздоровчого центру Батан Ярослав, у ролі Кікімори та Лішого – учні 7 класу Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 Шабля Даша та Істратов Валерій (до речі, колишні випускники ДНЗ). В ролі Бабці Яги з дебютом виступила завгосп нашого садочка Шабля Яна Миколаївна.

Свято вдалося на славу! Підтвердженням цього стали слова подяки від батьків та сяючі радістю обличчя малят.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь