Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ЗУПИНИМО НАСИЛЬСТВО РАЗОМ»

Дата: 11.11.2017 15:01
Кількість переглядів: 800

  

Насильство в сім’ї є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. У більшості випадків протиправні дії проти когось із членів родини супроводжуються актами агресії, приниження та жорстокої поведінки. Подібні дії з боку агресора приводять до погіршення фізичного, психічного та соціального стану здоров’я постраждалої особи, кількох осіб, членів усієї родини. Як правило, найбільше страждають від сімейного насильства жінки, діти та люди похилого віку, хоча про останню категорію йдеться дуже мало.

З серпня 2017 року у смт Черкаському   ГО "СПІЛКА АКТИВНИХ ГРОМАДЯН ПРИВІЛЛЯ" у партнерстві з ініціативною групою «Джерело» розпочався  проект "Зупинимо насильство разом", що реалізується   Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Європейського союзу в межах Програми Відновлення та Розбудови миру.

Мета проекту: привернути увагу мешканців населених пунктів Черкаської ОТГ до проблеми насильства, підвищити рівень інформованості жителів з питань прав людини та  протидії насильству .

  

В реалізації  проекту беруть участь  підготовлені волонтери, жителі Черкаської ОТГ – Бакалдіна Валентина ,  Горчакова Світлана, Кваша Ольга, Курська Вікторія.  Під час реалізації першого етапу проекту серед мешканців  були розповсюджені інформаційні буклети, проведені тренінги,  безкоштовні консультації юристом (Фальченко І.) та практичним психологом (Курська В.) з питань попередження насильства в сім’ї, правової та юридичної підтримки, алгоритму дій у разі ситуації насильства.

На цьому робота над проектом не зупинилася. Всіх бажаючих запрошуємо взяти участь у засіданні круглого столу «Як захиститися від насильства?», яке відбудеться у п’яти населених пунктах Черкаської об’єднаної громади. Мешканці Черкаської ОТГ матимуть змогу поспілкуватися зі спеціалістами служби у справах дітей, представниками місцевої влади, працівниками відділу поліції, а також долучитися всіх небайдужих до акції «Я проти насильства!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь