Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"День дошкілля" в Новомиколаївському дитячому садку

Дата: 27.09.2016 15:45
Кількість переглядів: 698

  

Життя людини складається з щасливих та не щасливих моментів. Але як добре, коли позитиву в житті більше. Кожен розуміє щастя по своєму. Хтось його бачить в грошах, хтось в роботі, сім’ї, а хтось в посмішці дитини. Дійсно дитячий сміх та радість – це найбільше щастя, за ради якого треба жити та робити все для того, щоб наші діти, наше майбутнє України жили краще. А все це залежить від виховання батьків, вчителів та звичайно самих вихователів.

  

   27 вересня в Новомиколаївському дитячому садочку відбулося свято «День дошкілля» . Маленькі дітки, батьки, вихователі з нетерпінням чекали цієї миті, адже підготовка до свята виявилася дуже активною. Всі приклали багато зусиль щодо організації свята. Але воно того коштувало. Цей день виявився при чудовим! Все було витримано в патріотичному стилі. Дітки старанно розповідали вірші, співали пісні, демонстрували різні сценки, танцювали, разом з батьками, дякували вихователям та всім працівникам ДНЗ за їхню плідну працю.

   На святі були присутні почесні гості: районний депутат та голова фермерського господарства «Верес» Скляров Олександр Олександрович та  спеціаліст Черкаської селищної ради Вдовенко Альона Миколаївна. Які в свою чергу поздоровили всіх вихователів та наших дошкільнят зі святом та не залишили без приємних подарунків. Батьки також потурбувалися про свою малечу, подарували смачний пиріг, фрукти, домашні соки. Діти були приємно вражені, тому гарний настрій був забезпечений на цілий день.

            Голова батьківського комітету

Новомоколаївського ДНЗ

Вдовенко Альона Миколаївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь