Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великодній вернісаж в Черкаському БІКІЦ

Дата: 16.04.2018 16:17
Кількість переглядів: 1105

 Фото без опису        Фото без опису

В один із святкових Великодніх днів, а саме 9 квітня, у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі пройшло  пізнавально-розважальне свято   для дітей та дорослих. Разом з працівниками закладу культури  діти грали у цікаві ігри, таких як «Крутись, яєчко», «Перенеси яєчко» тощо, водили хороводи, співали пісні про писанки. Працівниками клубного закладу  була  показана великодня казочка «Пригоди яєчка» за допомогою лялькового театру.

Прикрашала свято виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Великодній вернісаж», у створенні якої прийняли участь діти смт Черкаське та вихованці гуртка  декоративно-ужиткового мистецтва «Народна творчість». На виставці були представлені різноманітні техніки: декупаж, фетр, вироби з ниток, пінопласту, пап’є-маше , бісероплетіння, паперова пластика, торцювання тощо. За участь у виставці усі діти були відмічені грамотами та подарунками.

Фото без опису       Фото без опису

На протязі свята усі діти та їх батьки також приймали участь у воркшопі  «Великоднє свято».  На данні теми потрібно було намалювати малюнок фарбами. Кожні 5 хвилин учасники змінювались і роботу над малюнками продовжували вже другі діти. Результатом воркшопу стали яскраві, змістовні та натхненні роботи.

Діти та їх батьки отримали задоволення від свята, багато позитивних емоцій та бажання і далі творити разом нові витвори мистецтва.

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь