Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Село Новоселівка відзначає День Перемоги

Дата: 10.05.2018 12:06
Кількість переглядів: 854

 Фото без опису        Фото без опису

  8 травня 2018 року о 14 годині у фойє Красноармійського сільського клубу-бібліотеки відкрилася книжкова виставка «Борг пам'яті,   присвячена 73 - річниці з дня Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. До виставки увійшли художні  твори  відомих авторів, світлини та документальні матеріали? в яких висвітлені події Другої Світової війни.

          О 16 година біля приміщення клубу-бібліотеки пройшла  акція «Дерево пам'яті». Бібліотекар розповіла присутнім  легенду, звідки пішов звичай   пов' язувати стрічку на дерево. Потім  присутні школярі разом з працівниками клубу-бібліотеки  в' язали на гілочки дерева  різнокольорові стрічки та паперові голуби та журавлики .

Фото без опису        Фото без опису

        9 травня 2018 року о 10 годині біля пам' ятника загиблих воїнів та односельців відбувся урочисто-траурний мітинг «Перемога! Свята перемога!».  Під час проведення мітингу звучали вірші та пісні часів Другої Світової війни.   Вітальні промови прозвучали від директора фермерського господарства «Корал»  Мирошниченко М.М. та депутата  Слов янської районної рада, директора Красноармійського НВК  Соколової С.Ю. Урочисто пройшла хвилина мовчання та покладання квітів. На мітингу були присутні  школярі та жителі та гості нашого села . Мітинг пройшов на зворушливій та хвилюючій  ноті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь