Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День матері та День сім’ї

Дата: 16.05.2018 16:50
Кількість переглядів: 670

          

 В травні в Україні відзначають кілька шанованих та відомих свят. Але безперечно, День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі для кожного серця, тому що кожен з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами. Мами, яка завжди зрозуміє, пробачить, завжди приголубить і буде щиро любити свою дитину. Але щасливі діти ростуть тільки в дружній сім’ї! Від рівня культури та благополуччя сім’ї залежить культура та майбутнє нації.

Саме цьому був присвячений захід, який проводився 12 травня 2018 року у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі. Ведуча свята повела щиру та душевну розмову про сім’ю, про роль в ній матері та батька, бабусі та дідуся, їх вплив на виховання своїх дітей та онуків. Хорошим доповненням до цієї розмови були вірші та пісні про маму, про родину, які так тепло подарували своїм рідним діти, виражаючи цим свою любов до них. Були проведені цікаві конкурси та ігри.

            

А також була представлена театралізована вистава «Казка про дурне мишення», яку підготували учасники театрального гуртка центру «Барбарис». Малята старанно готувалися до своєї прем’єри: вивчали ролі, готували декорації, театральні костюми. Звичайно в цьому нам допомагали батьки маленьких акторів, вони готували костюми для своїх діток. І прем’єра пройшла успішно, глядачі щедро дарували артистам гучні оплески.

         

Свято пройшло в теплому, щирому спілкуванні. А по завершенні усі присутні взяли участь у  майстер – класі  «Граємо разом з мамою».

Нехай же це свято об’єднає нас усіх у найважливішій справі  – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного завтра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь