Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свіже повітря - здорова дитина !

Дата: 30.05.2018 14:39
Кількість переглядів: 732

Фото без опису       Фото без опису

Здоров’я дитини ні з чим незрівнянна цінність. Якщо малюк здоровий, то й процес його виховання та навчання відбувається продуктивніше, він здатний засвоювати нове, бути творцем свого «Я», відчувати радість життя. Саме в дошкільному віці закладається фундамент здоров’я та довголіття, витривалості та стійкості дитячого організму.

Завдяки, підтримці Програми відновлення та побудови миру ПРООН в рамках Проекту "Відновлення і примирення в охоплених конфліктом громадах України" за фінансової підтримки Уряду Швеції і Швейцарської Конфедерації та співпраці з Черкаською селищною радою (Черкаська ОТГ Слов’янського району Донецької області) реалізація міні-ініціативи «Свіже повітря – здорова дитина» надійшла на фінішну пряму.

Перший тиждень травня був насичений підготовчими роботами ділянки для прогулянок: в дружньому гурті працювали батьки дітлахів, їх старші брати та сестри, представники старшого покоління, які ділились досвідом роботи і просто небайдужі жителі селища. Активну допомогу надавало комунальне підприємство «Громада» а також працівники Центру безпеки громадян.

Фото без опису       Фото без опису

3 травня ми одержали тіньовий навіс для прогулянок дітей, нову велику пісочницю (кошти Уряду Швеції і Швейцарської Конфедерації) та гойдалку-балансир (кошти місцевого бюджету). І знову пліч-о-пліч кипіла робота по монтажу та установці обладнання! Тільки завдяки злагодженій спільній роботі ми впевненими кроками рухаємось до спільної мети: мирне життя, процвітання рідної держави та здорове підростаюче покоління!

Фото без опису        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь