Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОТГ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 04.06.2018 13:55
Кількість переглядів: 611

 

В ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ

 ЧЕРКАСЬКОЇ ОТГ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

 

Щорічно у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Для того, щоб малеча відчула себе хоча б на мить щасливою, у глядацькому залі Привільського культурно- просвітницького центру відбулося дитяче свято з участю учнів Привільської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Під час заходу діти демонстрували свої вокальні та танцювальні номери, отримували нагороди та сертифікати за участь у інтерактивних конкурсах. Радість, сміх та гучні оплески наповнювали  глядацький зал. Висновком свята стала впевненість: якщо всі діти візьмуться за руки, можна багато чого змінити в цьому житті на всій нашій планеті. Бажаючі з задоволенням оглянули яскраво – кольорову книжкову виставку яка запропонувала найкращі дитячі твори українських і зарубіжних авторів. Тут діти залюбки мандрували сторінками улюблених книг та журналів. Ось так почався літній відпочинок у дітвори села Привілля.

1 червня 2018 року на  концертному майданчику біля Красноармійського сільського клубу-бібліотеки до Дня захисту дітей відбулася дитяча ігрова розважальна програма «Острів скарбів». Для присутніх на святі звучали пісні у виконання учасників вокальної студії  «Позитив».    Разом з піратами та їх капітаном дітлахи шукали скарб.  Під час пошуку треба було скласти карту з позначкою  міста скарбу. Щоб знайти шматочок карти діти відгадували загадки, складали паперового кораблика та грали в різні ігри.  Всі присутні отримали солодощі а після  ігрової програми бажаючі прийняли участь у дитячій танцювальній програмі  «У колі веселих друзів».

До Дня захисту дітей у Новомиколаївському сільському інформаційно-культурному центрі було проведено концертно-розважальну програму «Мелодія дитинства». Свято пройшло радісно і весело. Діти з задоволенням співали, танцювали, відгадували загадки. У всіх присутніх була можливість взяти участь у спортивних естафетах та пограти в різні веселі ігри. В кінці свята діток чекали гостинці: казкова корзина з квітами перетворилася в корзину з солодощами.

1 червня на театралізованому майданчику біля Олександрівського сільського центру розвитку молодіжних платформ відбулося святкування Дня захисту дітей. Діти з задоволенням відправилися на фестивальному експресі в подорож по веселим станціям, де їх чекали веселі випробування. Та самою очікуваною була зупинка на станції «Ласунка», де всі одержали солодкі призи.

1 червня у Прелесненському сільському центрі розвитку національної культури було проведено свято до Дня захисту дітей. Діти брали участь у цікавих конкурсах та спортивних розвагах. По закінченню свята всі діти отримали солодощі та подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь