Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дива до свят можливі

Дата: 20.12.2018 13:30
Кількість переглядів: 471

Фото без описуОсь і настала зима зі своїми заметілями, хуртовинами, завірюхами, морозами. А ще зима привела за собою цілу низку найрадісніших свят. Одне з найбільших та значущих для всіх дітей – день Святого Миколая. Християни вірять, що він здійснює бажання та творить дива в цей особливий день.

Напередодні цього свята близько 150 дітей  з усіх навчальних закладів громади завітали до резиденції Святого Миколая, облаштованій в приміщенні Музею народної  архітектури  та художньої творчості села Прелесне.

Дива розпочалися  ще з приймальні, де  дотепними жартами  та іграми малечу  радо зустрів   Святий   Миколай  та  показав чарівну «Скриньку побажань»,  в яку діти складали листівки зі своїми самими заповітними мріями. Тепла атмосфера надихнула малят на творчість, вони із задоволенням долучилися до створення індивідуальних та колективних  малюнків, кожен з яких став яскравою частинкою виставки.

До створення казкового настрою долучилися і співробітники музею, які запропонували дітям майстер-клас  по  створенню ялинкової прикраси у вигляді янгола. Чудові іграшки, створені власними руками прикрасять новорічні ялинки в кожній оселі та стануть гарним подарунком для близьких.

Але на цьому дива не закінчилися. Святий Миколай пригостив дітей ароматним трав'яним чаєм з печивом та цукерками. Ці солодощі  від щирого серця подарували  малятам успішні підприємці нашої громади: Скицька Ірина Йосипівна, Постова Тетяна Іванівна, Луняка Андрій Володимирович, Муштак Ірина В'ячеславівна, Цицуріна Аліна Володимирівна.

Чарівні моменти є в житті кожного із нас, та важливо  не тільки чекати, але й намагатися створювати їх для інших.

 

Завідувач методичним кабінетом С. А. Солонина

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь