Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс до Дня Святого Миколая, який створив усім святковий настрій

Дата: 22.12.2018 19:39
Кількість переглядів: 900

Свято Миколая – особливий день для кожної дитини. На цю чарівну ніч цілий рік чекають як маленькі діточки, так і дорослі! Кожен хоче отримати свій заповітний подарунок та втілити у життя найбажанішу мрію. Допомогти дітлахам Черкаської об’єднаної громади у реалізації фантазій та творчих здібностей спробували організатори конкурсу новорічної іграшки.

Фото без опису

Вже 12 листопада Черкаським базовим історико-культурним інформаційним центром було оголошено про початок прийому робіт. З кожним днем кількість іграшок зростала і вже наприкінці їх виявилось аж 186. Ажіотаж був величезним, а це означало, що конкурс знайшов приємний відгук  у серцях юних майстрів. І не тільки… Ми побачили, що до виготовлення іграшок долучились навіть мами, папи, бабусі та інші родичі малюків. Творчість дійсно об’єднала усю сім’ю  у теплому сімейному колі, створивши незабутній святковий настрій.

Фото без опису

Приємно, що ідею конкурсу також підтримала Черкаська селищна рада, місцеві підприємці, меценати, духовенство та народні депутати України. Особливу увагу святу приділив народний депутат України – Олег Недава, взявши під свій патронат нагородження учасників та переможця конкурсу.

Фото без опису

13 грудня у Черкаському БІКІЦ пройшло закрите голосування, на якому члени журі обрали 30 кращих іграшок та переможця. Всі роботи вражали майстерністю виконання, креативом та оригінальними матеріалами, адже при виготовленні виробу юні майстри використовували пластикові виделки, фольгу, мушлі, макарони, лампочки, фетр, фоаміран, природний матеріал, солоне тісто тощо.

Фото без опису

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу пройшла в день Святого Миколая. Було багато посмішок, пісень і танців, теплих слів та заохочень. Завдяки народному депутату України Олегу Недаві, який надав дипломи та солодкі подарунки для кожної дитини, ми мали можливість нагородити усіх учасників та вручити переможцю конкурсу головний приз – сучасний планшет. Кращою роботою було визнано іграшку «Новорічний сон свинки-футболістки» Сергієнко Данила із селища Черкаське. Автори кращих 30 робіт були нагороджені наборами для творчості та м’якими іграшками від спонсорів та партнерів конкурсу. Також, приємним сюрпризом для кожної дитини став шоколадний презент від голови фермерського господарства «Верес» Олександра Склярова. Тож, усі учасники отримали море емоцій, гарних подарунків та величезний заряд для подальшого художньо-естетичного росту.

Фото без опису

Фото без опису

Безперечно, завдяки добрим людям Свято Миколая стало незабутнім для кожної дитини, яка прийняла участь у конкурсі. Тож, ми висловлюємо велику подяку за підтримку талановитих мешканців громади народному депутату України Недаві О.А., Черкаському селищному голові  Падалка С.В., керівникам структурних підрозділів Черкаської селищної ради, голові фермерського господарства «Верес» Склярову О.О., меценату Шумському Р.Ф., народному депутату України Солоду Ю.В., настоятелю Свято-Знаменського храму – протоієрею Сергію Кузьменко, підприємцям Муштак І. В. (магазин «Олімп»), Рябкіной Н.О. (магазин «Ямал»), Ткачовій О.В. (магазин «Олімп Центральний»), Скицькій  І. Й.(магазин «Біоритм»).

Бажаємо Вам здоров’я, щастя, миру и  добра. Нехай здійсняться і Ваші заповітні мрії.

 

Катерина Падалка

Керівник конкурсу,

завідувач сектору художнього

 та технічного забезпечення

Черкаського БІКІЦ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь