Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Соборності України

Дата: 24.01.2018 11:20
Кількість переглядів: 618

 Фото без опису       Фото без опису          

Щороку, 22  січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підгрунттям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

Фото без опису       Фото без опису   

Фото без опису      Фото без опису

З нагоди відзначення Дня Соборності України на базі Прелесненського сільського центру розвитку національної культури було проведено загально громадську святкову програму, яка включала  декілька заходів інформаційного, просвітницького та виховного характеру. До початку урочистої частини у глядацькій залі проходила демонстрація документального відеофільму, організованого ОКП «Донецьккіновідеопрокат». У фойє центру культури проходив майстер- клас з виготовлення українського оберегу  – підкови та мистецька  акція «Єдина Україна», в які взяли участь як малі так і дорослі.

 Фото без опису         Фото без опису

Потім всіх присутніх чекав  святковий концерт, в ході якого з вітальним словом виступив Черкаський селищний голова Падалка Сергій Володимирович. Рідну Україну в піснях, танцях та віршах прославляли  місцевий творчий дует та колектив «Прелесняночка», вокальний ансамбль «Домісолька» та танцювальний народний колектив «Батерфляй» Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру, дует Володимир Покатило та Олена Кіріндясова, Анна – Марія Борисенко Привільського сільського культурно – просвітницького центру. Гарний настрій передався всім присутнім глядачам у залі.

Фото без опису       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь