Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Листопада, 2016 р., 14:58
10 листопада 2016 року в Черкаському ДНЗ для дітей була проведена тематична розвага «Осіннє театралізоване дійство, в якому злий Ненажера викрав Осінь з її щедрими дарами.
10 Листопада, 2016 р., 10:03
Черкаська бібліотека для дітей до дня рідної мови провела ігровий тренінг з користувачами 4-6 класів на тему "Що для мене мова рідна", хвилинки уяв "Як би ми не мали дару мовлення", екскурс - практикум "Стежинками словарів" та  огляд книжкової виставки "Яка чудова рідна мова".
06 Листопада, 2016 р., 22:53
      Навряд чи варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А ще жодна країна не може дозволити собі не помічати таланти. У школах Черкаської об`єднаної територіальної громади росте талановита молодь, яка незабаром  вплете у національний вінок України суцвіття свого талану.
06 Листопада, 2016 р., 22:27
30-го жовтня в Донбаському державному педагогічному університеті  відбувся  танцювальний конкурс «Art-Dance- 2016». З’їхалося понад тисячу учасників з усіх куточків України. Наш «Батерфляй» також вирішив взяти  участь у цьому конкурсі. І, як виявилося, недаремно. Цілий день йшли змагання, напруга зростала,  сили учасників подвоїлися, бо дуже хотілося виступити якнайкраще. І вдалося: вибороли два  перших місця в дорослій категорія і юніори, одне друге - в середній категорії та головний приз гран-прі конкурсу і сертифікат на безкоштовну участь у хореографічних  конкурсах, що будуть проходити у м. Києві та м. Львові виграли найменші учасники колективу, чим приємно  здивували  та порадували керівника колективу та своїх старших друзів. А ще приємно було отримати уроки з сучасної хореографії: наші вихованці відвідали майстер-клас від кваліфікованих  хореографів з міста Харкова  -  і це було класно!
31 Жовтня, 2016 р., 11:38
 28 жовтня 2016  року в Майданському сільському будинку культури проведено годину пам"яті, присвячену Дню визволення України від фашистських загарбників. На заході були присутні учасники всіх вікових категорій населення села. Старожили згадали події часів Другої світової війни, підлітки  прочитали свої вірші про  героїзм і мужність визволителів України, де в кожному слові виражалася їх готовність до захисту своєї держави.
31 Жовтня, 2016 р., 11:00
Представники Черкаської селищної ради села Привілля привітали з 94-річчям людину, яка крок за кроком разом з мільйонами побратимів під час Другої світової війни відвойовувала мир і спокій, незалежність і свободу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь